Gravida cu cainele

Cineva intreaba daca poti ramane gravida cu cainele. Acum, nici nu stiu cui sa raspund. Unui barbat sau unei femei. Asa mentionez ambele posibilitati.

1. Daca esti barbat probabil intrebi asta dupa ce ai suprins-o pe prietena ta sau pe sotia ta facand sex cu un caine. Apoi aceasta a ramas gravida si te-a mintit ca e cu cainele. Iar tu te astepti ca „copilul tau”  sa aiba blana sau sa latre. Asta pentru ca esti complet idiot.  Zic si eu. Oricum daca se fute cu cainele e clar a e mare panarama, ori tu nu o futi deloc, sau nu o futi calumea deloc si incearca si ea ceva mai tare decat tine si la indemana. Daca a ramas si gravida, cred ca a incercat si cu cel putin un barbat, cu cainele, nici o sansa.

2. Daca esti femeie si ai descoperit ca animalul tau preferat nu doar te linge la pizda dupa ce te ungi cu untura, ci chiar te si fute, si o face chiar bine de esti tentata sa mai incerci, afla ca nu o sa ramai gravida niciodata. Cainele este amantul perfect. Nu face mofturi, nu cere mancare gatita, nu bea, nu fumeaza, te fute oricand oriunde si oricat, neconditionat. Plus ca nu se lauda la prieteni ca te-a futut. Asa ca nu te mai chinui sa-i pui prezervativul degeaba sau sa-l inveti sa nu ejaculeze in tine ca nu este nici un pericol. Singurul pericol este sa te prinda sotul sau prietenul si sa cheme hingherii. Sa te ia.


2 responses to “Gravida cu cainele

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.