Cum sa futi

Pentru ca tot mai multi cauta pe Google informatii despre cum sa futa si ajung aici, in loc sa caute fete si sa invete singuri, m-am decis sa scriu un mic ghid pentru cei care nu stiu sa o faca, si nu numai :

1. Prima regula a fututului este ca trebuie sa existe minim doua persoane . Asa ca prima data trebuie sa faci rost de o femeie (de preferat) sau chiar doua care vrea/vor sa se futa cu tine fie ca le platesti pentru asta sau nu. Daca ai femei gonflabile, imaginare sau virtuale, nu se chiama futut, se chiama laba.

2. A doua mare regula a fututului este ca trebuie sa existe penetrare. Degeaba aduci tu femeia la tine si-i bagi un dejt in pizda sau ii dai o limba pe unde apuci. Ca sa zici ca ai futut trebuie sa-i bagi pula. Clar. Daca ii atingi cu orice alta parte a corpului tau pizda, se numeste masturbare. Daca nu ai scapat-o inauntru se numeste ca ai masturbat-o, nicidecum ca ai futut-o.

Si acum sa trecem la treaba :

– obiectivul tau principal este sa i-o bagi inauntru. Asta e tinta. Dezbraca femeia sau pune-o sa se dezbrace singura daca ai probleme cu desfacutul sutienului sau datu’ jos a chilotilor. Pizda se afla intre picioare in partea mai din fata ( a nu se confunda cu curul, chiar daca uneori miroase la fel ). Trebuie sa o identifici imediat, ca sa stii unde sa intri. Odata tinta identificata, poti trece la actiune. In cazul in care este intuneric in camera si nu poti vedea nimic, bajbaie cu mana, cauta ceva o gaura acolo intre picioare si tine minte unde e ca sa aduci pula acolo mai tarziu.

– al doilea obiectiv pe care ti-l fixezi abia dupa ce l-ai indeplinit pe primul este sa ai erectie. Daca esti labar profesionist este posibil sa nu ai erectie de emotie pentru ca ai vazut pizda numai pe monitor prin reviste sau la fata de la miezul noptii pe taraf tv. Asa ca preventiv ia o viagra inainte ca sa nu ai probleme de genu’ asta.

– acum urmeaza penetrarea. Iei frumos pula in mana si o duci aproape de pizda (pula trebuie sa fie neparat sculata), bagi usor capu’ inauntru si impingi usor din cur pana simti ca se duce inauntru. Fii atent ca nu cumva sa o bagi pe alaturi si sa se duca printre buci in jos. Tehnic, asta se numeste ca futi. Odata ce ai ajuns inauntru se numeste ca ai penetrat-o. Gata te-ai scos, nu mai esti virgin. Mare branza. Datul din cur din acest punct incolo devine optional. Poti sa mai dai de 3-4 ori maxim pana sa-ti dai drumu’.

– ultima parte si cea mai importanta este sa te lauzi la toti prietenii tai care inca sunt labari ca ai futut o femeie aevarata.


49 responses to “Cum sa futi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.