Cum sa te tina mai mult

600547_10151057236414458_1719960867_n-580x424

In primul rand tin sa mentionez ca nici nu trebuie sa te tina mult. 30 de minute sunt arhisuficiente. Nu mai are rost sa futi ca disperatul dupa ce fata si-a dat deja drumu’. De 4 ori. Teoretic isi da drumu’ ea apoi tu. In 30 de minute maxim se rezolva treaba. Dar mai vine o vreme cand simti ca trebuie sa dai totul si sa depasesti undeva o ora sau doua. Sau cand partenera are un dor nebun de a zbiera in pula. Iata cateva sfaturi pentru a te tine atat:

– in primul rand, fute zilnic. Principala ta indeletnicire  ca barbat e sa futi zilnic. Se stie: daca nu futi, nu existi. Daca e pe stop o futi in cur sau ii dai o muie. Nu conteaza daca are sau nu chef. Macar de o muie trebuie sa aiba, sau de o laba minim. Ca sa fii sigur ca futi tu primul la prietena ta in acea zi, fute-o dimineata la trezire.

– daca nu futi zilnic si esti un pic statut, e de preferat sa-i dai o muie cu finalizare inainte. Muia e rupta din rai. Mai stai sa-si revina instrumentul putin si apoi treci la futut. O sa te tina mult mai mult.

– cand simti ca-ti dai drumu’, scoate-o afara si dai-o in gura. Schimband gaura, ii dai ragaz prietenului tau care sta sa vomite sa-si revina.

– arde-i palme la buci cand incepe sa stranga din pizda, ca sa se relaxeze un pic. Nu exagera ca trezesti vecinii.

– bea ceva inainte. Ai grija totusi sa nu te imbeti si sa devii un superman care-si arunca femeia pe geam sau care-si baga in ea si cate un topor/cutit/drujba, pe langa pula. Daca tinzi sa devii erou negativ cand bei, mai bine evita sa te imbeti. Un pahar de vin sau un shot e destul. Nu bea bere ca o sa te apuce pisarea si poate prietena ta nu este pregatita pentru un uro.

– pune-o capra ca sa nu te vada ce faci si uita-te la un meci, cu sonorul taiat desigur. Cu tot cu pauza dureaza 105 minute. Meciul, asa ca sa stii sa ai un reper. Daca fata nu incepe sa grohaie dupa atata timp, te poti uita si la un film. Dar mai bine schimba partenera sau pula. Sau lasa-te de meserie. Sincer.

– incearca sa te gandesti la ceva negativ sau nasol, scarbos (cum ar fi soacra-ta). Dar ai grija unde ajungi cu imaginatia. Daca te gandesti la ceva foarte nasol (gen cum se uita soacra-ta cu polonicul in mana gata sa-ti dea peste coaie, la voi cand va futeti) risti sa te relaxezi atat de tare incat sa-ti moara pula.

– daca partenera este urata cu spume la mecla (daca e asa si nu are un corp de milioane, nici nu merita fututa), incearca sa o privesti in ochi. Din nou cate putin ca sa nu se sperie si cocoselul si sa intre in carapacea lui si sa nu mai vrea sa iasa.

– poti incerca cu doua-trei prezervative puse unul peste altul, sau cu o sacosa de cumparaturi pe pula. O sa devii mai putin sensibil si o sa te tina mai mult. Atentie totusi la sacosele alea ieftine de pe care se ia vopseaua. O sa o vezi albastra la pizda si o sa suni la smurd ca i-ai spart fierea.


3 responses to “Cum sa te tina mai mult

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.