Ghid practic : cum sa nu ramai gravida

In episodul de astazi va voi invata  cum sa nu ramaneti gravide dupa ce v-ati jucat cu barzoiu’.

1.Cea mai sigura metoda de a evita sarcina este SA NU TE FUTI, dar bineinteles ca este exclusa din start. Nu exista pe lume femeie care nu vrea sa se futa, nu exista femeie care sa nu fie in simbioza cu pula, sau cel putin sa-si doreasca asta in fiecare zi din viata ei.

2.Daca am stabilit ca iti place pula si nu poti trai fara ea, acum trebuie sa vedem cum puteti face sa nu ramaneti gravide. Multe dintre voi, chiar daca nu recunoasteti,  incepeti sa faceti cunostinta cu pula lunad-o in gura. Multe femei sau fete incep sa suga pula inainte de a se fute. Problema este ca nu simt cine stie ce placere din asta si trebuie sa treaca la un alt nivel.

3.Dupa suptul pulii (stiintific : felatie, popular : muie) femeile tind sa treaca la bagat pula undeva mai jos pentru a simti placere. Multe dintre ele nu au curaj sa se dezvirigineze, sau nu o fac pentru ca sunt controlate de parinti tembeli. Asa ca trec la fututul in cur. Chiar daca fututul in cur este placut la inceput nu este la fel ca fututul in pizda, asa ca se trece la nivelul urmator.

4.Daca ai scapat barzoiul in pizda este important sa stii ce sa faci ca sa nu ramai bortoasa.

a).poti sa folosesti prezervativul, dar bineinteles ca nu esti in mediul tau sa simti plastic bagat in tine. Asa pueai sa folosesti un vibrator/dilto/coada de matura…

b).poti sa iei anticoneptionale. Dar mai trebuie sa ai si bani pentru asta si mai ales trebuie sa ai tinere de minte. Metoda poate fi prea costisitoare din lipsa celor doua premise.

c).nu-l lasi pe futalau sa-si dea drumu’ in tine. Asta functioneaza oarecum pana intervine repriza a doua. Daca esti nesatula si mai vrei n+1 numere , chiar daca nu-si da drumul in tine, tot mai intra suficienta samanta ca sa te faca sa devii mamica fara voia ta.

d).pastila de a doua zi. Este o portita de scapare dupa ce ai scapat in tine ce nu trebuia. Cade din prima pentru ca este prea scumpa si trebuie sa fii neaparat intr-un oras pentru a o putea cumpara.

e).steriletul presupune vizita la ginecolog, la fel si alte medode cum ar fi legarea  trompelor. Nu oricine poate merge la ginecolog sau nu oricine isi poate risca sanatatea.

In concluzie, nu mai fiti asa de egoiste incat sa vreti sa simtiti placere. Lasati placerea doar in seama barbatului si rezumati-va doar la suptul pulii pentru o viata fara griji. Asa va intoarceti de unde ati plecat undeva pe la 12-13 anisori cand ati facut prima data cunostinta cu pula.


7 responses to “Ghid practic : cum sa nu ramai gravida

  • bsg

    Sal, si daca te futi numai in cur o poti lasa gravida????

  • hardcore2

    Daca te futi in cur nu ramane gravida, doar daca o futi in cur exista sanse minime

  • Alex

    Cum sa conving o fata sa se futa cu mine? Si daca o fut in cur nu devine gravida?

  • hardcore2

    plateste-o bine si o sa faca ce vrei tu, daca stii ce sa-i faci, bineinteles

  • Black Cherry

    Da bine…am inteles asa zisele metode de a nu ramane insarcinate…dar cand prietenii nostrii ne spun ca nu vor cu prezervativ ca nu simt nimic ce ar trebui sa facem…mi se par stupide ideeile astea ca femeia ar fi disperata de pula…ca noi nu suntem in mediul nostru sa simtim plastic in noi cand voi va plangeti ca nu simititi nimic..ca nu e aceeasi senzatie…oricum..sfatul meu este sa nu mai scrii lucruri de genu..pentru ca exista destule site-uri potrivite pentru femeie…tu ar trebui sa ii inveti pe astia cum sa futa….cum sa si-o frece..cum sa se pise si toate alea…

  • Anonim

    Poti rămâne gravida daca sugi p**a?

  • Anonim

    Daca o fut prima data si o fut cu prezervativ va ramane gravida ???

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.