Casa carmolistilor

Dintre toate reclamele penibil de jenibile difuzate pe la noi, asta se remarca de departe ca fiind pe cea mai de jos treapta.

Nu mananc cacaturi de salamuri decat foarte rar, daca ar fi dupa mine astia ar disparea de pe piata. Si este la mintea oricui ca salamurile din ziua de azi, cu extrem de foarte mici exceptii, sunt doar resturi ale procesatorilor de carne, nu intru in detalii. Nici nu stiu ce fel de reclama s-ar putea face la un cacat bagat intr-un prezervativ si tratatt chimic sa aiba gust de carne. Dar nici nu putem inghiti mizeria asta de reclama de la casa carmolistilor.

Din start pornesc cu stangul cand folosesc drept coloana sonora un remix cu versuri de doi lei al unei piese cu pupaza din tei cantata de copii la gradinita acum 30 de ani (nu stiu daca inca mai e la moda). Cand auzi mizeria asta iti vine sa spargi televizorul fara sa mai vezi reclama.

Dar stai, asta nu  e tot: ca sa fie pe deplin penibila, au mai adaugat si o mascota a firmei total hidoasa si de cacat sinistru. Si stiu si cum s-a nascut aceasta mascota.

Sa va povestesc: Un iepure de camp turbat a patruns in bucataria cuiva cu chef sa futa orice prinde. Cum nu a gasit nimic de futut, si-a facut de cap cu prosopul de bucatarie si apoi si-a dat duhul. Prosopul a ramas gestant cu iepurele ca prin minune. Stapanul casei, cand a vazut grozavia, s-a speriat si a obligat prosopul sa faca intrerupere de sarcina fara sa stie ca fetusul s-a dezvoltat foarte rapid. De aici s-a nascut corcitura aia sinistra de iepure si prosop folosita drept mascota.

Si in final pun fraza aia cu : 90% carne. Serios? Nici carnea nu are 90% carne.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: