100 de ani de experienta

Vad o reclama insistenta care opreste stirile. Zic, hai sa vad ceva interesant, daca tot se opresc stirile. Apoi vine antipaticul ala de la meteo, ala din cauza caruia nu au loc fetele cu craci misto sa se etaleze prin fata hartii, si incepe sa guite ca sa bem apa aia ca vezi draga fabrica respeticva are peste 100 de ani de experienta. Si m-am blocat pentru cateva secunde.

La ce dracu’ iti trebuie experienta pentru pus apa in sticla? Iei apa din natura, o filtrezi putin si o torni in sticla. La ce serveste experienta? Sa nu scapi pre multa apa pe jos, poate.

Experienta o poate invoca de exemplu o firma producatoare de vinuri. Aia da, timp de 100 de ani au experimentat soiuri, butoaie, proceduri, cacaturi. Aia ajung dupa 100 de ani sa se laude ca au facut ceva calitativ.

Sau o firma de bere spre exemplu. Au schimbat retete, cantitati, au creat noi sortimente de bere. Au ajuns ei la concluzia ca trebuie si putin sange de virgina ca sa iasa berea buna, e super ok. Da, bem o bere buna datorita anilor de experienta.

Sau cand vine o curva batrana la tine sa ti-o suga. Chiar daca are carnea creata pe ea, muia e rupta din rai, pentru ca a supt ceva la viata ei si experienta-si spune cuvantul.

Dar la pus apa in sticla, la ce pula calului meu mort foloseste experienta?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: