Documentar – femeile


Iata cum a aparut pe acest Pamant femeia. Acesta este purul adevar si nu cred ca ma puteti contrazice cu ceva. Ce zic oamenii de stiinta sunt doar aberatii pentru a-si justifica fondurile uriase alocate degeaba. Ce zic preotii sunt alte aberatii pentru a putea in continuare sa scoata bani de la credinciosi fara sa munceasca, cum o fac de sute de ani.

Acum milioane de ani in urma pe Pamant existau doar barbatii printre celelate animale. Ei traiau organizati in hoarde, vanau, pescuiau, socializau impreuna si se intelegeau de minune. Pictau in pesteri, compuneau poezii, muzica, traiau o viata plina de impliniri, relaxata, linistita. Cand unul dintre ei murea din diferite cauze, extraterestrii aduceau altul in locul lui imediat.

Asa au trait barbatii fericiti pe acest Pamant si l-au dominat timp de milioane de ani. Pana cand o parte dintre ei au inceput sa se separe, sa stea singuri, izolati fata de ceilalti. Se simteau marginalizati din cauza ca nu stiau sa faca nimic. Nu stiau sa pescuiasca, nu puteau sa vaneze nu erau in stare sa picteze nimic, sa cante, se suparau cand ceilalti se imbatau si se distrau pe seama lor. Asa ca au decis sa plece cat mai departe de barbati.

Acestia din urma, din cauza marginalizarii, au inceput  sa urasca barbatii. Barbatii puteau sa sparga nuci cu pula, puteau sa cante, sa compuna poezii, sa scrie, puteau sa faca orice-si doreau. Pe cand ei nu erau in stare de nimic. Asa ca au decis sa-si taie pulele in semn de protest ca sa nu mai fie la fel cu ei. Cand unul murea, extraterestrii aduceau altul in loc dar tot fara pula.

Barbatii fara pula au inceput sa se organizeze singuri, sa se descurce care si cum putea, traind o viata de mizerie pentru ca nu erau in stare de multe. Din cauza ca nu erau adaptati si pentru ca nu mai aveau coaie, au inceput sa le creasca sanii si sa le cada parul, mureau din ce in ce mai des si extraterestrii erau nevoiti sa aduca din ce in ce mai des cate unul. Acest lucru le-a atras atentia si vazand ca nu mai sunt la fel ca barbatii, i-au numit altfel, si anume femei. Asa s-a nascut femeia.

Dar ducand o viata atat de grea si de scurta, barbatilor fara pula, adica femeilor, li s-a facut dor de barbatii cu pula si de viata pe care o traiau alaturi de ei. Asa ca au inceput sa regrete ca si-au taiat pula si sa si-o doreasca inapoi. Au inceput marea calatorie spre triburile de barbati pe care le parasisera cu mult timp in urma in speranta ca o sa si-o recapate inapoi.

Cand intalnirea dintre barbati si femei a avut loc, s-a petrecut cea mai mare catastrofa din cate au fost pe Pamant. Barbatilor au inceput sa le placa femeile, uluiti de frumusetea lor si de felul cum aratau. Femeile, dorindu-si pula inapoi, au realizat ca singurul lucru pe care-l mai pot face cu pula este sa si-o potriveasca in locul lipsa, in gaura creata cu sute de ani in urma. Dar acest lucru nu mai era posibil, pula intra si iesea, nu putea sa ramana acolo.

Prin aceasta incercare s-a produs cataclismul : barbatului a inceput sa-i placa procedeul de readucere la loc a pulii asa de mult, incat in scurt timp a inceput sa fie subjugat de catre femeie si condus cu gaura, ceea ce noi astazi numim pizda. Astfel femeile au ajuns sa traiasca fericite alaturi de barbati pana in zilele noastre, chiar daca nu mai au pula, ele continua sa o caute neincetat.


One response to “Documentar – femeile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: